19.11.2010 been written long time ago

   Viata e un lucru complicat. Din zi in zi, intelegi ca trebuie sa iai decizii cit mai rapide si corecte. Deja te maturizezi, iti alegi drumul potrivit si nu te opresti, avind dileme. Timpul trece, si de aici lucrurile reiau o noua forma, totul se modernizeaza, iar TU, trebuie sa fii in pas cu moda.

   Nimic nu ti se da usor, mai ales daca esti dintr-o familie simpla. Daca nu stii cum sa te descurci singur, nu realizezi nimic. De aici rezulta : NU STA PE LOC! Action! Dezvoltarea pe plan personal adica: seminare, relatia cu publicul, conferinte, discutii in auditorii, dezbateri, concursuri, toate acestea, duc la un punct pozitiv, nu doar in CV, ci si in cariera de viitor profesionalist.

   “Viata” → cuvint neasociat cu indeplinirea viselor… Nu trebuie sa credem niciodata in vise, trebuie sa ne trezim la viata, sa le cream singuri, ca acestea sa prinda realitate. Din cer nimic nu cade, exceptie fac cei, care sunt intretinuti de parinti instariti, si pot sa se bucure de tot absolut (dar care uneori, nu observa si nici nu apreciaza, ceea ce pentru altii e o adevarata bogatie/comoara)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s